Kyläniemen Valokuituosuskunta

Kyläniemen Valokuituosuuskunta on on perustettu 20.4.2013. Osuuskunnan tarkoituksena ja toimialana on edistää jäsentensä tietoliikenneyhteyksiä.

 

 

 

 

Lue lisää

Valokuitu

Kyläniemen Valokuituosuuskunta on on perustettu 20.4.2013. Osuuskunnan tarkoituksena ja toimialana on edistää jäsentensä tietoliikenneyhteyksiä.

 

Kyläniemen Valokuituosuuskunta on rakennuttanut Kyläniemen Valokuituverkon vuoden 2013 syksyn ja 2014 kesän aikana. Valokuituverkko on suunniteltu ja tehty käyttäen yleisenä rakentamisen ohjeena viestintäviraston määräyksiä.

 

Valokuituverkko kattaa lähes koko Taipalsaaren Kyläniemen mannerosuuden. Valokaapeleita on asennettu 50 km ja kaapeliojaa on tehty 35 km. Valokaapeliliittymiä on kaikkiaan käytössä 36 kpl ja varausliittymiä on 5 kpl.

 

Lisätietoa:

Lisätietoa sähköpostilla: info@kylaniemi.fi